Cuina amb Joan Roca a baixa temperatura

DESCOBREIX UNA FORMA DE CUINAR MÉS SABROSA, MÉS SALUDABLE

Autor: ROCA, JOAN

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

Cuina amb Joan Roca a baixa temperatura

Cuina amb Joan Roca a baixa temperatura

24,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COLUMNA
Publicación:
23/03/2016
Colección:
NO FICCIÓ COLUMNA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

"Aquesta obra us mostrarà tot el que hem après en la cuina d'El Celler de Can Roca, però també en les nostres respectives cuines familiars, amb la intenció d'ensenyar-vos diferents tècniques que milloraran els vostres plats. Veurem que la baixa temperatura ja es practica des de fa milers d'anys i que bàsicament la novetat del desenvolupament tecnològic és el control …

"Aquesta obra us mostrarà tot el que hem après en la cuina d'El Celler de Can Roca, però també en les nostres respectives cuines familiars, amb la intenció d'ensenyar-vos diferents tècniques que milloraran els vostres plats. Veurem que la baixa temperatura ja es practica des de fa milers d'anys i que bàsicament la novetat del desenvolupament tecnològic és el control i la precisió, amb la què podem cuinar avui dia. Però al final, del que es tracta quan cuinem és de gaudir de les bondats de transmetre coneixement, valors i afecte. Cuinant podem descobrir la nostra cultura i el món sencer, podem desafiar els sentits, fer volar la imaginació o vincular-nos una miqueta més a la nostra terra, som capaços d'expressar gratitud i de dedicar temps als nostres éssers estimats. Tot això és el que més compta. Us animo a descobrir un conjunt de tècniques que sens dubte us ajudaran a aconseguir resultats millors en les vostres cuines. Espero que gaudiu de l'aventura." Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Leer más

Más libros de ROCA, JOAN

Todos los libros de ROCA, JOAN

Más información del libro

Cuina amb Joan Roca a baixa temperatura

Editorial:
COLUMNA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-664-2065-5
EAN:
9788466420655
Nº páginas:
0
Colección:
NO FICCIÓ COLUMNA
Lengua:
CATALAN
Alto:
255 mm
Ancho:
190 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas
Joan Roca Fontané (1964) és el cuiner del Celler de Can Roca de Girona. S?ha format professionalment al restaurant familiar dels seus pares Can Roca, i acadèmicament a l?Escola d?Hosteleria i Turisme de Girona. i als restaurants El Bulli (Roses), El Racó de Can Faves (Sant Celoni), Georges Blanc (Vonnas, França) i La Galvia (D.F. Mèxic).Des de 1986 dirigeix el seu restaurant, El Celler de Can Roca, juntament amb els seus germans, Josep a la sala i Jordi a les postres. És el responsable del restaurant de l?hotel Omm de Barcelona.Ha guanyat diversos premis, entre els quals destaquen: el Diploma al Mèrit Turístic de la Generalitat de Catalunya, el Premio Nacional de Gastronomía. al millor cap de cuina de l?any per l?Academia Española de Gastronomía (2000) i el Premi al millor cuiner de l?any per la guia ?Lo Mejor de la Gastronomía? de Rafael García Santos (2000).Té dues estrelles a la guia Michelin.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar